image

Kısa sürede fazla kilo almak sağlıklı değildir ancak yağ içeriği olan besinler, sıkı kahvaltı, süt ürünleri tüketmek, doğal besinler kilo almanızı hızlandırır. Eğer 1 ayda 10 kilo almak istiyorsanız tam tahıllı ürünler ve kuru baklagilleri bolca tüketmeli her gün meyve, bal pekmez, kuruyemiş tüketmeniz etkili olacaktır. 

Hızlı kilo alımı için öğün sayınızı artırmanız gerekmektedir. Araştırmalar günlük 4 öğünden fazla yiyenlerin daha kilolu olduğunu göstermektedir. 3 Ana Öğün + En Az 2 Ara Öğün olarak beslenme düzeninizi revize edebilirsiniz.

Kırmız et gibi protein yönünden zengin besinleri tüketmek, her gün kuruyemişi öğünlerinize dahil etmek, karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler hızlı kilo alımınızı kolaylaştıracaktır. Bol su içmek, avokado, fıstık ezmesi tüketmek de kilo alımını kolaylaştırır. 

Hindistan cevizi yağını haftada iki yemek kaşığı kadar tüketirseniz yağ açığınızı kapatarak kilo almanızı kolaylaştırır. Protein ve karbonhidratların doğru emilmesini sağlayan haşlanmış patates tüketmek, lif karbonhidrat ve protein açısından zengin olan nohut ve kuru fasülye tüketmek kilo almanızı kolaylaştırır. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *