image

Hull City futbol takımı, İngiltere Championship'in 2. haftasında sahasında S. Wednesday'i konuk ederken milli futbolcu Ozan Tufan'ın performansıyla 4-1'lik galibiyete imza attı. Tufan'ın hat-trick yaparak takımına büyük katkı sağladığı karşılaşma, futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

Takımının sahasında oynadığı mücadelede Ozan Tufan, 45+5 (P), 58 ve 70. dakikalarda attığı gollerle toplam 3 gol kaydederek hat-trick yapmanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıca Hull City'nin 4. golünü 85. dakikada Aaron Connolly attı. Bu etkileyici performansıyla Ozan Tufan, maçın gözde ismi oldu.

Geçtiğimiz sezon 44 karşılaşmada görev alarak 8 gol atan Ozan Tufan, bu sezon da etkileyici bir başlangıç yaparak göz dolduruyor. İngiltere Championship'te Hull City'nin 4. haftasında Bristol City karşısında da sahneye çıkan Tufan, maçın 17. dakikasında attığı golle sezon toplamını 4'e çıkardı.

Ozan Tufan'ın bu sezonki performansı, Championship'te gol kralı olma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 28 yaşındaki futbolcu, sadece 4 maçta 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *