image

  

Hükümet Konağı Konferans Salonunda düzenlenen KHGB olağan meclis toplantısına; Kaymakam GÜNGÖR, İlçe Özel İdare Müdürü V. Selahaddin AYDIN, birlik meclis üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Ekrem GÜNGÖR’ ün açılış konuşması ile başlayan toplantı; birliğin 2022 yılı kesin mizanının görüşülmesi ve birlik encümenliğine üye seçimi ile devam etti. 

Köylere Hizmet Götürme Birliği' nde encümen olarak bir yıl süreyle görev yapacak il genel meclis üyeleri ve üye muhtarlar arasından gizli oy açık ve açık sayım ile yapılan seçimde; il genel meclis üyelerinden Feremez TOSUNPINAR ve Ayhan AKIN, birliğe üye muhtarlardan Gündüzlü Köyü Muhtarı Oktay BAZ ve Yenidoğan(Şabe) Köyü Muhtarı İdris KANAŞ birlik encümenliğine üye olarak seçildi. 

Yapılan toplantı ve seçimin sonunda Kaymakam GÜNGÖR, geçen dönem Köylere Hizmet Götürme Birliğinin güzel hizmetlere imza attığını, gelecek dönemde de yine güzel hizmetlerin yapılacağını belirterek, eski üyelere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve yeni üyelere de yapacakları çalışmalar için başarılar diledi. MUSTAFA KAYNAK

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *