image

Valilik toplantı salonunda AK Parti Batman Milletvekili Ferhan Nasıroğlu ve TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir ile bir basın toplantısı düzenleyen Vali Ekrem Canalp, Petrolspor’un devri konusunda açıklamada bulundu.

 Petrolspor’un TPAO’ya devri için çalışmalarını bir süredir devam ettiğini söyleyen Vali Canalp, “Yaşamış olduğumuz en son olumsuzluktan sonra da şu anda genel müdürümüze de zaten üç hafta önce Batman’da yapmış olduğu toplantıda bu konuyu tekrar gündemimize almıştık. Ama yakın zamanda da yine aynı şekilde görüşmelerimiz de devam etti. Kendisi sağ olsun bir yıldan beridir biz bu konuyu ne zaman gündeme getirsek başka konularda olduğu gibi bu konuda da her zaman için Batman’ın ve Batmanlıların yanında bulunacaklarını, desteklerinin her zaman yanımızda olacağını ifade ettiler.” şeklinde konuştu.

 Petrolspor’un TPAO’ya devri konusunda herhangi bir problemin olmadığını ifade eden  Vali Canalp, “Şu anda en son artık devirle ilgili herhangi bir pürüz problem kalmadı. Yönetim kurulumuzun üyeleri ile yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri neticesinde kulüp başkanımızla da yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Batman Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili artık nihayi herkesin sözlü onaylarını aldık.” diye konuştu.

Gelecek hafta yapacakları basın toplantısı ile devrin resmi işlemlerinin başlayacağını belirten Vali Canalp, neticenin Petrolspor’a ve Batmanlılara hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhan Nasıroğlu ve TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir de yapmış oldukları açıklamada her zaman Petrolspor’un yanında olacaklarını ifade ettiler. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *