image

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu için destek ziyaretlerini Petrolkent Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Seyfettin Ülker, Seyitler Mahalle Muhtarı Süleyman Rüzgar ve Hürriyet Mahalle Muhtarı Hayrettin Velioğlu ile sürdürdü.

Özdemir yaptığı açıklamada; “Rehavete kapılmadan 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha rekor bir oyla seçmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Mahalle Muhtarları, İnşaatı devam eden 500 yataklı hastane yolunun yapılması, Doğalgaz altyapısı çalışmaları ve iluh deresi ıslah projesinin 1. Etabının bir an önce tamamlanması için Enerji Bakanlığı, TPAO Genel Müdürü ve Batman Valisi Ekrem Canalp’dan mahallelerinin sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların hızlandırılması talepleri olduğunu Mv Özdemir’e ileterek destek istedi.

İluh deresi ıslah projesi 1. Etap çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Özdemir, “Islah projesi kapsamında kamulaştırılan alanda yapılaşma yapılmayacak yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak düzenleme yapılacaktır. Bu bölge parklar, köprüler, ulaşım aksları ile cazibe merkezi haline gelecek, yeni yapılacak 500 yataklı hastane bağlantısıyla da bütünlük sağlanacaktır. Bu iki projenin hayata geçirilmesiyle şehrimizin güneyindeki mahallelerimiz nefes almış olacaktır” dedi.

Hastane inşaatı, iluh deresi ıslah projesi ve bu mahallelerimizin doğalgaz altyapı çalışmalarını takip ettiklerini belirten Özdemir, Batman’ın her bölgesini kalkındırmanın ve hemşerilerimizin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanması için her zaman çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

Milletvekili Özdemir 28 mayıs günü oy kullanma saati bitene kadar çalışmaya devam edeceklerini, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı açık ara farkla seçtirmek için kapı kapı dolaşacaklarını belirtti.HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *