image

Son yıllarda TPAO’nın yaptığı çalışmalarla üretim sahalarını genişletirken, artan üretim beraberinde işçi alımlarını da getirdi. Bölgenin özelliklede ilimizin istihdam kaynaklarından biri olan TPAO birçok ailenin ekmek kapısı olmaya devam ediyor.



 

2023 yılı alımlarının müjdesini veren TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Ankara, Batman, Şırnak ve Trakya illerinde toplam 450 kişinin istihdam edileceğini belirtti. Yapılan kadro alımlarında sadece lisans ve ön lisans kadrolarına kadro açıldığı belirtildi.


Yapılacak alımlarda lise düzeyinde de alım yapılması gerektiğini belirten Endüstri Meslek Lisesi Makine bölümü mezunu Hasan Ekinci, “Geçen sene ve bu sene TPAO alım yaptı. Yaptığı alımlarda sadece lisans ve ön lisans düzeyinde alımlar yapıyor. Bizler lise mezunları olarak TPAO’dan beklentimiz yapılan alımlarda lise mezunlarına da kadro ayrılmasıdır. Lise mezunları olarak aldığımız dört yıllık eğitim ile birçok ön lisans mezunundan daha fazla bilgi ve donanıma sahibiz. Tek dileğimiz TPAO lisans, ön lisans ve lise düzeyinde alım yapmalarıdır.” ifadelerini kullandı. EKREM GÜLŞEN

1 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *