image

HAMAS Siyasi Birim Üyelerinden Hüsam Bedran, Nablus'ta bulunan En-Necah Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimlerinde İslam Kitle Öğrenci Grubu'nun elde ettiği başarı üzerine açıklamalarda bulundu.

Seçim sonucunun direniş ve sebat seçeneğinin halk oylamasıyla yeniden onaylanması anlamına geldiğini ifade eden Bedran, İslami Kitle liderlerini ve üyelerini öğrencilerin güvenini kazanarak elde ettikleri haklı zafer dolayısıyla kutlayarak seçimlerin başarıyla tamamlanması için gösterdiği çaba dolayısıyla En-Necah Üniversitesi yönetimine de teşekkür etti.

İslami Kitle'nin elde ettiği başarının öğrenci hareketini hedef alan işgal güçlerine karşı yürütülen var olma savaşında kazanılmış yeni bir zafer olduğunu belirten Bedran, "Mevcut güvenlik ortamında İslami Kitle'nin zaferi öğrencilerin gurur duyulacak kahramanlıklarını yansıtıyor. İslami Kitle'nin En-Necah Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimlerinde kazandığı zafer, öğrencilere hizmet yolunda sarf ettiği çabaların ve direnişi tasfiye projelerine karşı direnişe bağlılığının mükâfatıdır. Öğrenciler seçimlerde güzel bir dayanışma örneği sergilediler. İslami Kitle'nin zaferi başta En-Necah Üniversitesi öğrencileri olmak üzere Filistinli şehitlere ve esirlere hediyedir." şeklinde konuştu.  (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *