image



Ramazan ayının muhteşem havası bütün dünyayı sarmışken her yerde Ramazan ayının bereketi ve coşkusu hissediliyor. Ramazan ayının gelişine en çok sevinenler ise çocuklar oldu.

Kreş öğrencileri Ramazan ayının gelişinin sevincini başkalarıyla da paylaşmak için kreşte hazırladıkları ikramları ellerinde tepsi davulla apartman sakilerini dolaşarak sevinç ve coşkularını paylaştılar. Bu davranışları karşısında çok mutlu olan vatandaşlarda çocukları dualarla uğurladılar.

“TEKNE ORUCU TUTACAĞIM”

Ramazan ayının gelişinden dolayı çok mutlu olan Mehmet Sait Güzel, “Bugün Ramazan çok iyi hissediyorum. Çok sevinçliyim. Bugün sahura kalkmadım ama yarın kalkacağım. Tekne orucu tutacağım. Çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Elinde davul ile apartmanı Dolaşan Musap Durmaz, “Ramazan geldi. Çok sevinçliyim. Mutluyum çünkü Ramazan çok güzel. Çok mutluyum.” dedi.

“RAMAZAN GELDİĞİ İÇİN ODAMI SÜSLEDİM”

Ramazan ayının gelişinden dolayı evlerini süslediğini söyleyen Şevval Günaydın, “Ramazan geldiği için çok mutluyum. Ramazan geldiği için odamı süsledim. Akşam yemek yedim. Şimdi ise çok mutluyum çünkü Ramazan geldi.” ifadelerini kullandı.

“RAMAZAN GELDİĞİ İÇİN KUR’AN OKUDUK”

Ramazan sevincinden dolayı gelişini kutladıklarını belirten Ahsen Eslem Turan “Ramazan geldiği için çok güzel süslemeler yaptım. Ramazan geldiği için Kur’an okuduk. Sonra sahur sofrası kurduk. Yemeğimizi yedik, okulda bekledik. Okulda ikramlar verdik. Bizlerde ikramları dağıttık. Hepsi bu kadar.” dedi.

“RAMAZAN SEVİNCİMİZİ HERKESLE PAYLAŞMAK İÇİN İKRAM DAĞITIYORUZ”

Yağmur Miray Baycur, “Yemeğimizi yedik. Sonra Ramazan için hazırlık yaptık. Sonra yemeğimizi yiyoruz. Sonra oyun odasında oynamaya geçiyoruz. Ramazan sevincimizi herkesle paylaşmak için ikram dağıtıyoruz. Komşularımıza çikolata, şeker ve gofret dağıttık. Dağıttık çünkü Ramazan’dan dolayı çok mutluyum.” diye söyledi.


EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *