image

Beşiri İlçe Sağlık Müdürü ve Beşiri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İbrahim Gökalp gazetemize yaptığı açıklamada, Covid salgını sonrası tekrar hizmete başlayan diş hekimliği polikliniği ile Beşiri halkına hizmet vermeye başladıklarını anlattı.

Covid salgınında, pandemi sürecinde hizmet vermeye ara verdiklerini söyleyen Gökalp, “Diş hekimliği polikliniği olarak en son 2018 yılında hizmet vermiştik. Araya Covid pandemisinin girmesiyle bir aksaklık yaşanmıştı. Bütün çalışanlar pandemiyle ilgilenmişti. Bu pandeminin de yavaş yavaş kalkmasıyla beraber diş ekimliği polikliniğimizi aktif hala getirdik. Şu anda bir diş hekimimiz bir ünitemizle hizmet veriyoruz. Periapikal cihazımız var, çekimlerimizi yaparak ona göre işlem yapılıyor. Hem gerek il sağlık müdürümüzün desteğiyle hem kaymakamımızın ilgisiyle diş hekimliği polikliniğimizi açmış bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BATMAN’A GİTMEYE GEREK KALMADI”

Birçok hizmeti diş hekimi polikliniğinde verebileceklerini söyleyen Gökalp, “Beşiri’de ikamet eden vatandaşlarımız Batman’a gitmeye gerek kalmadan özellikle, diş temizleme, diş çekimi, kanal tedavisi ve benzeri tedavileri burada yapabileceğiz artık. Hastalarımızın Batman’a gitmelerine gerek kalmadan tedavi edebileceğiz. Tabi ki ADSM’yede diş hekimlerimiz yönlendirecektir. Tabi panoramik cihazımız yok. Aslında o cihaz olursa daha ileri işlemleri de yapabileceğiz. Cihaz alımı için isteğimizi de yaptık. Onları da kurarsak daha ileri işlemleri de yapabileceğiz inşallah.” dedi.

“VATANDAŞLAR MHRS ÜZERİNDEN, E-DEVLET’TEN RANDEVU ALABİLİR”

Hastaneden kolaylıkla randevu alınabileceğini belirten Gökalp, “Hastanemizde MHRS sistemimiz aktif durumdadır. Vatandaşlarımızı MHRS üzerinden ya da E-Devlet üzerinden randevu alıp hastanemize gelebilirler. Herhangi bir gün sınırlaması yok. En az bir gün öncesinden randevu almaları gerekiyor. Şu anda da bütün uzmanlarımızın randevu hizmeti aktiftir. Randevularını alabilirler.” diye belirtti. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *