image

Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi 6 proje, 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’na 631 proje başvuru yaptı ve 64 proje finale kaldı. 2 proje ile Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak finale kalan tüm liseler arasında toplam 8 proje ile finale en çok projesi kalan okul olarak Türkiye birincisi oldu.


Türkiye finalleri 10-11 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacak ve dereceye giren projeler, TEKNOFEST 2023 etkinliği kapsamında ödüllendirilecek olan her iki yarışmada projeleri finale kalan Türk Telekom Anadolu Lisesi okul müdürü Mehmet İSEN’in destekleri ile danışman öğretmenler; Emre Arslan 4 proje, Zeliha Çoşkun Görmüş 3 proje, Fatih Turan 1 proje ile finale kalmanın büyük heyecan ve sevincini yaşadıklarını belirttiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması ve TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ettiğini belirtti. HABER MERKEZİ 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *