image

İstiklal Marşı'nın kabulünün 102. yıl dönümü münasebetiyle, Gercüş Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı" düzenlendi. Kaymakam Vekili Şenol Öztürk, Belediye Başkanı ve daire amirlerinin katıldığı program saat 11.00'de saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.  Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatılması ve şiirlerin okunması ile sona erdi.

Bir etkinlik te Beşiri’de oldu. 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, sinevizyon gösterimi ve öğrencilerin gerçekleştirmiş olduğu tiyatro gösterisi ile devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

Programa Kaymakam Mahmut ŞENER, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Harun ÇETİNKAYA, İlçe Emniyet Amir V. Kürşat BULUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüsamettin AKIN, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. HABER MERKEZİ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *