image

AK Parti teşkilatlarında, yıllarca çeşitli görevlerde bulunan Eğitimci Cuma Dişikırık , 14 Mayıs’ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için partisinden Batman milletvekilli aday adayı oldu. Ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili ile birlikte, partisinin il binasına gelerek, adeta gövde gösterisinde bulunan Dişikırık, aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Akif Gür’e teslim etti. Dosyayı kabul eden Gür, Dişikırık ile daha önce birlikte görev yaptığını hatırlatarak, kendisine çalışmalarında başarı diledi. Çıktığı hizmet yolunda, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Dişikırık da, AK Parti üyesi olmaktan her zaman onur duyduğunu söyledi.


AK Parti’nin kimsesizlerin kimsesi ve milli iradenin tezahürü bir parti olduğunu vurgulayan Dişikırık, “AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye’yi aydınlık geleceğine, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir” dedi.

 Dişikırık, partililerinin özverili çalışmaları ve milletin teveccühü ile rekor bir oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar göreve seçileceğini ve Batman’da da milletvekili sayısını artıracaklarını dile getirdi.

Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin 21 yıl boyunca birçok önemli başarıya imza attığını belirten Dişikırık, partisinin 21 yıldır iktidarda tutanın samimiyet olduğunu ifade etti. Partisinin 2002 yılından beri kendisine uygun gördüğü bütün görevleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Dişikırık, “Türkiye Yüzyılı yolunda Batman’ımıza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, AK Parti’mizden Batman milletvekili aday adaylık başvurumu yaptım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. Dişikırık, partisinin tüm aday adaylarına da kolaylıklar diledi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *