image

Batman Beşiri 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Uğur KAFALI, Azerbaycan ve Ülkemizin kültürel değerleri, gelenek ve görenekleri hakkında öğrencileri bilgilendirip kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla hazırlanan Birlikte Daha Güçlüyüz adlı eTwinning projesini tanıtmak amacıyla Batman Alay Komutanını ziyaret etti.
Batman Beşiri 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu Müdürü Uğur Kafalı’nın da ortağı olduğu Birlikte Daha Güçlüyüz adlı eTwinning projesi Milli Eğitim Bakınına öğretmen buluşmaları platformunda sunulmasının ardından bu defa da alay komutanına sunuldu.  Kafalı, proje kapsamında Batman İl Jandarma Alay Komutanı J. Albay İsa ÇAKMAK ile görüşerek projede hakkında ziyarette bulundu. Kalfalı, yapılan ve yapılacak olan proje çalışmaları ve Azerbaycan’daki Askeri birlikler ile yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Proje hakkında konuşan Kalfalı şu bilgileri verdi. “Birlikte Daha Güçlüyüz adlı eTwinning projesi ile kardeş Ülke Azerbaycan ile birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek istiyoruz. Azerbaycan ve Ülkemizin kültürel değerleri, gelenek ve görenekleri hakkında öğrencileri bilgilendirip öğrencilerin bu kültürleri tanımalarını  ve İki ülke öğrencilerinin  mektup, resim ya da videolarla duygu ve düşüncelerini paylaşarak birbirlerine ulaştırmalarını amaçlıyoruz.”





             

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *