image

Hastanede kurulumları tamamlanan ve hizmetlerine başlayan mini ada robotlar, deneme amaçlı bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastaların hizmetlerinde kullanılacak.  

Hastanede hastaları yönlendirme, eşlik etme, bilgi verme, ateş ölçme gibi alanlarda değerlendirileceği ifade edilen mini ada robotların özellikle servislerde yatış alanlarında hastalara yemek dağıtma, hastaları hasta odalarına yönlendirme ve bilgi verme amaçlı hizmet süreçlerinde yer alacak.   

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaşam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye başladığımız günden bu yana teknolojik alt yapımızı güçlü tuttuk. Geldiğimiz aşamada hastanemizin fiziki kapasitesini artırarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapıya kavuşturduk. Hastanemizi 5000 metrekare kapalı alandan 11.000 metrekare kapalı alana ulaştırdık. Yatak kapasitemizi 75 yataktan 120 yatak kapasitesine artırdık. 3 salonlu olan ameliyathanemizi 6 salonlu ameliyathaneye artırarak en kısa sürede hastalarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca branş sayımızda arttırma planlamamız da devam etmektedir. Yenilediğimiz ve hastalarımızın hizmetine sunduğumuz tıbbi cihazlarla birlikte sağlık sorunlarının tanı ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayışı etkin kıldık.                  Bütün servislerimizdeki hasta odalarına son model tv, internet ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarımızın konforlu sağlık hizmeti almalarını sağladık. Önceliğimiz, hastalarımızın sağlığıdır. Hastane olarak attığımız her adımda hasta odaklı bir anlayışı benimsiyoruz. Amacımız, en iyi hizmet anlayışını etkin kılmak ve teknolojinin imkânlarını hastalarımızın hizmetine sunarak, hastalarımıza kolaylık sağlamaktır. Bu doğrultuda deneme amaçlı hastanemizde hastalarımızın hizmetine sunduğumuz mini ada robotlar, hastalarımıza polikliniklere kadar eşlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarımızda hastalarımıza yemek dağıtma gibi alanlarda kullanılacaktır” açıklamasında bulundu. AHMET KÖLGE  

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *