Batı Karadeniz’in batısında rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz’de (Kastamonu-Samsun) rüzgârın, öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Marmara’da rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Şanlıurfa'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
Şanlıurfa'da dolandırıcılık suçundan aranan şahıs yakalandı
İçeriği Görüntüle

Kuzey Ege’de rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, çarşamba günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Batı Akdeniz’de rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde başlayıp çarşamba akşam saatlerinde 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, perşembe günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. (İLKHA)

Kaynak: İLKHA