DENEYAP Teknoloji Atölyesinde yeni dönem eğitimleri başladı.

Üç aşamalı zorlu bir sınav sürecini başarıyla tamamlayan ortaokul 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile lise hazırlık ve 9. sınıf öğrencileri, bu yıl atölyeye kayıt yaptırdı.

Bu yıl ilk kez 81 ilde sınavlar düzenlenerek Türkiye genelinde yetenekli öğrenciler bu programa dahil edildi. Batman, bu sınavlara gösterilen yoğun ilgiyle Türkiye genelinde 6. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Batman nöbetçi eczaneler, 13 Şubat Perşembe nöbetçi eczane Batman nöbetçi eczaneler, 13 Şubat Perşembe nöbetçi eczane

DENEYAP Teknoloji Atölyesi, öğrencilere üç yıl boyunca robotik, kodlama, yapay zeka gibi geleceğin teknolojilerini öğreterek onların yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirecek.

Bu sayede öğrenciler, Türkiye’nin teknoloji alanında daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlayacak nitelikli bireyler olarak yetiştirilecek.

MURAT ORHAN

Editör: Editör