Batman Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, 0-6 yaş grubu çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Çocukların sosyal, bilişsel ve duygusal gelişimlerine destek sunma amacıyla çeşitli etkinlikler için kolları sıvayan öğretim elemanı ve öğrenciler, renkli kostümleriyle çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı. Öğrenciler tarafından geliştirilen proje kapsamında çocukların bedensel, ruhsal ilgi ve ihtiyaçlarına uygun tiyatro oyunu, kukla gösterisinin yanı sıra yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

Sosyal sorumluluk projesini hazırlayan Üniversite öğrencilerinin daveti üzerine etkinliğe katılan ve ceza infaz kurumunda kalan çocuklarla bir araya gelip onlara çeşitli oyuncak ve hediyeler veren Dr. Ayten Canalp ve Rektör Prof. Dr. Demir, programda emeği geçen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Bakım Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğretim elemanı ve öğrencilerine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Demir; “Çocuklarımız için bu anlamlı etkinliği düzenleyen bütün öğrenci ve öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, çocuklarımızın bedensel ve ruhsal gelişimlerinin korunması, bilişsel-duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla yürüttüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarının farklı toplumsal çevre ve dezavantajlı gruplara ulaşması için geliştirdiğimiz projelerin sayısını artırmak istiyoruz” dedi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 

Zulme ve Baskıya Maruz Kalan Tüm Müslümanlar İçin Dua Edelim Zulme ve Baskıya Maruz Kalan Tüm Müslümanlar İçin Dua Edelim

Kaynak: HABER MERKEZİ