Kesinti programına göre en yoğun etkilenecek bölgeler arasında Bolu Merkez, Göynük, Gerede, Mudurnu, Yeniçağa ve Seben ilçeleri yer alıyor. Çalışmaların farklı saat aralıklarında gerçekleştirileceği bildirildi.
Göynük ilçesinde Tepebaşı ve çevresindeki yerleşim alanlarında sabah saat 08.30 ile 12.30 arasında enerji kesintisi uygulanacak. İlçeye bağlı Aktaş ve Yeniköy bölgelerinde ise öğleden sonra 13.30–16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.
Bolu Merkez’de kapsamlı bakım ve altyapı çalışmaları nedeniyle çok sayıda köy, mahalle ve bağlantı yolunda elektrik kesintisi yapılacak. Afşar, Akçalar, Aliçören, Baltalı, Bürnük, Gölcük, Kırha, Kolköy, Yenigüney, Yeniçaydurt ve çevresindeki geniş yerleşim alanlarında planlanan kesintinin 09.30 ile 17.30 saatleri arasında süreceği açıklandı.
Gerede ilçesinde Ahlat Sokak, Bıçakçılar, Demirciler, Gaziler, Kabaklar, Kıncallar ve Koçumlar bölgelerinde 09.30–15.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Mudurnu’da ise iki ayrı bölgede planlı çalışma yapılacak. İğneciler ve merkez çevresinde 10.00–14.00 saatleri arasında enerji kesintisi yaşanacak. Alpağut, Dilektaşı, Delice, Eseler, Karataş ve çevresindeki bölgelerde ise çalışmalar 14.00–16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Yeniçağa ilçesinde Merkez ve Yukarıkuldan bölgelerinde 09.30–17.30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.
Seben ilçesinde Bakırlı, Çatak, Gökhaliller, Hoçaş, Kesenözü, Kınıkçı, Susuz ve Tepecik çevresinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 10.00–12.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.


