Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, Batman Orman İşletme Müdürlüğü mevkiinde bulunan demir yolunun geçtiği yamacın yükseklikte kalan kısmında araç ve yaya trafiği için can güvenliği teşkil etmesi nedeniyle yolun kenarına beton bariyer ve kaldırım yapım işinde son rötuşlar yapılıyor.

Yaşanması muhtemel trafik kazalarının önüne geçilmesi, özellikle eğitim ve öğretim sezonunda çocukların sıklıkla kullandığı yolda bariyerin yanı sıra yayalar için kaldırım da yapıldı.

Vatandaşlar: 'Çocuklarımız okula yaya veya servisle giderken can güvenliklerinden endişe ediyorduk. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'un talimatıyla Belediyemiz tarafından beton bariyer ve yaya kaldırımı yapıldı. Bu da trafik kazalarını minimum seviyeye düşürecektir. Allah razı olsun' dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Bağlantı Yollarına Yerinde İnceleme
Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Bağlantı Yollarına Yerinde İnceleme
İçeriği Görüntüle

Yapılan beton bariyerin uzunluğunun 600 metre civarında olduğu ifade edildi. MEHMET EMİN URAZ

Muhabir: Editör