Pasta ile Sahaya Çıktılar
19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan idmanda, antrenman başlamadan hemen önce basketbolcular ve teknik heyet sahaya pasta ile çıkarak Mustafa Üzümcü’yü şaşırttı. Arkadaşlarının jesti karşısında büyük mutluluk yaşayan genç basketbolcu, duygu dolu anlar yaşadı.
Mustafa Üzümcü’den Teşekkür
Kutlamadan sonra kısa bir konuşma yapan Üzümcü, “Böyle güzel bir aile ortamında olmak benim için çok değerli. Bu sürprizi hazırlayan tüm takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.
“Aile Ortamı Başarı Getirecek”
Batman Engelliler Spor Kulübü yetkilileri ise takım içindeki bu dayanışma ruhunun yeni sezonda başarıyı beraberinde getireceğini vurguladı. Kulüp yönetimi, sporcuların sadece saha içinde değil, saha dışında da birbirine destek olmasının örnek bir tablo oluşturduğunu ifade etti.





