Okul önünden başlayan yürüyüşe; Batman Vali Yardımcısı Cengizhan Ankara, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Şube Müdürleri Abdurrahim Kusen ve Bilgiye Pala’nın yanı sıra öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.
Minik Eller Gazze İçin Pankart Taşıdı Ellerinde taşıdıkları döviz ve pankartlarla yürüyen minikler, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlarken verdikleri mesajlarla duygusal anlar yaşattı. Öğrenciler, taşıdıkları dövizleri Filistin ve Gazze’de yaşam mücadelesi veren çocuklara ithaf ederek, dünyanın dikkatini oradaki insanlık dramına çekmeye çalıştı.
Protokolden Okul Yönetimine Teşekkür Renkli ve bir o kadar da anlamlı görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda Vali Yardımcısı Cengizhan Ankara ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer birer değerlendirme yaptı.
Tüm çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayan protokol üyeleri, böylesine hassas bir konuda farkındalık oluşturdukları için 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdürü Esra Özdemir’e ve emeği geçen tüm
öğretmenlere teşekkür etti.





