Yıl Sonu Öncesi Vergi Trafiği Yoğunlaştı

Batman’da yıl sonu yaklaşırken kamu kurumlarında olduğu gibi vergi dairesinde de yoğunluk her geçen gün artıyor. Vatandaşlar, cezai işlem uygulanmaması için çeşitli vergi borçlarını ödemek üzere vergi dairesine gidiyor.

Batman Petrolspor - Ankaraspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
Batman Petrolspor - Ankaraspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?
İçeriği Görüntüle

Batman Vergi Dairesinde Yıl Sonu Yoğunluğu Artıyor

Emlak Sahipleri İkinci Vergi Talebine Tepkili

Özellikle rayiç bedellerdeki artış nedeniyle ek vergi yüküyle karşılaşan bazı emlak sahipleri, daha önce emlak vergisi ödediklerini belirterek ikinci bir tahsilat talebinin kendilerini zor durumda bıraktığını dile getiriyor. Yüklü ödeme yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, bu durumun mağduriyete yol açtığını ifade ediyor.

Kurumlarda Genel Yoğunluk Hâkim

Batman’daki diğer kamu kurumlarında da yılsonuna yaklaşılması nedeniyle benzer hareketlilik yaşanırken, vergi dairesi personelinin artan yükü karşılamak için yoğun şekilde çalıştığı görülüyor.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN