Batman’da kurumlar arası ziyaretler kapsamında Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru’yu ziyaret etti.
Yeni Görevinde Başarı Dilekleri İletildi
Gerçekleştirilen ziyarette, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Emin Doğru’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretin, kentteki kurumlar ve siyasi temsilciler arasındaki iletişim ve diyalog açısından önem taşıdığı belirtildi. Batman’ın ekonomik ve sosyal gelişimi başta olmak üzere kentin gündemindeki konuların ele alınabileceği bu tür temasların, ortak sorunlara çözüm üretilmesine ve iş birliğinin geliştirilmesine katkı sunması bekleniyor.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.




