Yeni cenaze aracının özellikle defin süreçlerinde daha hızlı ve düzenli hizmet verilmesi amacıyla kullanılacağı belirtildi. Programa oda üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

Batman Şoförler Odası Yeni Cenaze Aracını Hizmete Aldı

“Kısa sürede odamıza kazandırdık”

Programda konuşan Batman Şoförler Odası başkanı Mehmet Oğurlu, göreve geldikten sonra oda bünyesinde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Uğurlu, seçim sürecinde verilen sözlerden birinin daha yerine getirildiğini belirterek, cenaze aracının yaklaşık 3-4 aylık çalışma sonucunda odaya kazandırıldığını söyledi.

Odanın daha kurumsal bir yapıya kavuşturulması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Uğurlu, yeni hizmetlerin de devam edeceğini kaydetti.

Meydan Mahallesi Esnafından Kaldırım Düzenlemesi Talebi
Meydan Mahallesi Esnafından Kaldırım Düzenlemesi Talebi
İçeriği Görüntüle

Maliyeti 2 milyon 350 bin TL

Modern cenaze aracının yaklaşık 2 milyon 350 bin TL maliyetle hizmete alındığı açıklandı. Yeni aracın teknik donanımıyla cenaze hizmetlerinde ihtiyaçlara daha etkin cevap vermesi hedefleniyor.

Yetkililer, cenaze hizmetlerinin toplum açısından hassas bir alan olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların zor zamanlarında daha hızlı ve düzenli hizmet sunulmasının amaçlandığını ifade etti.

Hizmetlerin süreceği belirtildi

Tanıtım programına katılan bazı vatandaşlar, yeni hizmetin önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getirirken, oda yönetimi ise sosyal sorumluluk anlayışıyla çalışmaların devam edeceğini açıkladı. Yeni cenaze aracının önümüzdeki günlerde aktif olarak hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN