TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 47 puanla liderlik koltuğunda oturan Batman Petrolspor, ligin 23. haftasında yarın (28 Ocak Çarşamba) saat 15.00’te 24Erzincanspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda kritik bir viraja giren kırmızı-beyazlı ekipte, teknik heyetin hem zorunlu cezalar hem de son haftalardaki performans düşüklüğü nedeniyle kadroda geniş çaplı bir revizyona gitmesi bekleniyor.
Ahmet Kesim ve Emir Alagöz Yok
Batman Petrolspor savunma ve orta sahasının iki önemli ismi olan Ahmet Kesim ve Abdurrahman Emir Alagöz, kart cezaları nedeniyle bu kritik müsabakada forma giyemeyecek. Teknik direktörün, bu eksiklikleri gidermek adına kadro kurgusunda değişikliğe giderek savunma hattını yeniden şekillendireceği öngörülüyor.
Savunmada Genç Oyuncular Forma Şansı Bekliyor
Batman Petrolspor’da Erzincanspor maçında savunmada genç oyuncular Devran Bozardıç ve Muzaffer Utku Eriş’in görev alması bekleniyor. Tecrübesiyle dikkat çeken İshak Çakmak’ın da defans hattının önünde forma giymesi bekleniyor.
Bek pozisyonunda oldukça sıkıntı yaşayan Cem Ekinci’nin yerine ise genç oyuncu Burak Sefa Kavraz’ın forma giyebileceği düşünülüyor.
Liderliğini korumak isteyen Batman Petrolspor’un, devre arasında çok güç kaybeden rakibi 24Erzincanspor karşısında rotasyonla da olsa farklı kazanması bekleniyor.
Hücum Hattında Değişim Bekleniyor
Son haftalarda beklenen etkiyi gösteremeyen isimler için de yedek kulübesi göründü. Orta sahada Emirhan Aydoğan’ın yerine tecrübeli isim Kerim Frei’ın, forvet hattında ise Atabey Çiçek’in yerine son dönemde form grafiği yükselen Okan Eken’in ilk 11’de sahaya çıkması planlanıyor. Bu hamlelerle hücum hattındaki durağanlığın aşılması hedefleniyor.



