Tribün Coşkusu Petrolstore’ye Yansımadı
Kulüp yönetiminden yapılan çarpıcı açıklamada, iç saha maçlarını yaklaşık 15 bin taraftarın büyük bir coşkuyla takip ettiği hatırlatıldı. Ancak Petrolstore’un açılışından bu yana satılan forma sayısının 470'te kalması üzerine, bu tablonun camianın büyüklüğüyle örtüşmediği vurgulanarak yeni bir hamle yapıldı.
Satışları Tetikleyen İndirim Kararı
Taraftarın aidiyet duygusunu güçlendirmek ve formaya ulaşımı kolaylaştırmak isteyen yönetim, tüm formlarda yüzde 15 indirime gidildiğini duyurdu. Kampanyanın ana sloganı ise net: “Formanı giy, mücadeleye ortak ol!”
Van’dan Batman’a Dostluk Köprüsü
Kampanyaya ilk anlamlı destek komşu şehirden geldi. Vanlı iş insanı ve Vanspor 2. Başkanı Veysi Gençer, 100 adet forma satın alarak kampanyaya güçlü bir başlangıç yaptı. Gençer, Batmanlı iş insanlarını da bu kenetlenme hareketine omuz vermeye davet etti.
Başkan Şansi: "Teşkilatlarımız ve Belediyelerimizle Yanındayız"
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Petrolspor’un şehrin en önemli ortak değeri olduğunu belirterek kampanyaya tam destek verdiklerini açıkladı. Şansi, şu ifadeleri kullandı:
"İl yönetimimiz, ilçe teşkilatlarımız ve ilçe belediyelerimizle birlikte bu kampanyanın bir parçasıyız. Özellikle şampiyonluk yolundaki kritik Muğlaspor maçı öncesi tribünlerin formalarla donatılması büyük önem taşıyor. 15 bin taraftar, 15 bin forma hedefiyle yeniden kenetlenme zamanıdır."
Hedef: Muğlaspor Maçında Kırmızı-Beyaz Tribünler
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Batman Petrolspor, bu hafta sonu oynanacak kritik Muğlaspor müsabakasında 15 bin taraftarın tamamını yeni sezon formalarıyla tribünde görmeyi hedefliyor.




