Kent genelinde aniden bastıran ve hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağışlar, Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) de maddi hasara yol açtı. Üretimin kalbi konumundaki bölgede faaliyet gösteren Onat Tekstil'e ait fabrikanın istinat duvarı, yoğun su birikintisi ve taşkınlara dayanamayarak yıkıldı.

Batman’da Yetersiz Otopark Sorunu Esnafı da Müşteriyi de Mağdur Ediyor
Batman’da Yetersiz Otopark Sorunu Esnafı da Müşteriyi de Mağdur Ediyor
İçeriği Görüntüle

Vali Canalp Hasarı Yerinde İnceledi

Olayın ardından duruma anında müdahil olan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, soluğu Organize Sanayi Bölgesi'nde aldı. İstinat duvarı çöken Onat Tekstil fabrikasına giderek sahada incelemelerde bulunan Vali Canalp, meydana gelen zararın boyutu hakkında işletme sahiplerinden ve teknik ekiplerden doğrudan bilgi aldı.

"Geçmiş Olsun" Dileklerini İletti

Fabrika yetkilileriyle bir süre görüşen ve mağduriyetin giderilmesi noktasında istişarelerde bulunan Vali Canalp, işletme sahiplerine ve fabrika çalışanlarına "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Vali Canalp'in OSB'deki bu inceleme gezisi sırasında kendisine önemli isimler de eşlik etti. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vecdi Nasıroğlu ile OSB Müdürü Zeynep Akbel de sahada hazır bulunarak durum tespit çalışmalarına katıldı.

Kaynak: MUHARREM KAYIK