Koordinasyon ve Çözüm Odaklı Toplantı
AK Parti Batman İl Başkanlığı, il genelindeki belediye hizmetlerini değerlendirmek, yaşanan sorunlara çözüm bulmak ve yerel yönetimler arasındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, Batman’ın kalkınmasına yönelik adımlar masaya yatırıldı.

Geniş Katılımlı İstişare
Toplantıya AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi başkanlık ederken, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Soysal, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu ve ilçe belediye başkanları katıldı. Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Sason Belediye Başkanı İrfan Demir, Balpınar Belediye Başkanı İmameddin Ekmiş ve Yücebağ Belediye Başkanı Abdullah Bil, ilçelerindeki güncel sorunları ve projeleri paylaştı.

Altyapıdan Sosyal Belediyeciliğe Kapsamlı Gündem
Toplantıda; altyapı eksiklikleri, ulaşım projeleri, kırsal kesimde hizmet erişimi, sosyal belediyecilik faaliyetleri ve belediyeler arası ortak çalışma modelleri ele alındı. Belediye başkanları, bölgelerindeki öncelikli ihtiyaçları aktararak çözüm önerilerini sundu.

"Hizmette Birlik, Güçlü Belediyecilik"
Toplantı sonrası açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Şansi, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu doğrultusunda, Batman’ın her köşesine hizmet götürmek için çalışıyoruz. İlçelerimizin kalkınması için eş güdümlü hareket ediyor, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Mutabakatla Sonuçlandı
Toplantı, belediyeler arası teknik destek, kaynak paylaşımı, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve başarılı belediyecilik uygulamalarının yaygınlaştırılması konularında mutabakat sağlanarak sona erdi. Yapılan istişarelerin, Batman’ın yerel kalkınmasına önemli katkı sunması hedefleniyor.

Batman’da 100 Çiftin Hayali Gerçek Oldu: Her Çifte 150 Bin TL’lik Çeyiz Desteği
Batman’da 100 Çiftin Hayali Gerçek Oldu: Her Çifte 150 Bin TL’lik Çeyiz Desteği
İçeriği Görüntüle

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN