Gazetecilik, Hakikati Beyan Etme Sorumluluğudur”

Başkan Davut Şahin, mesajında basının sadece haber ileten bir mecra değil; aynı zamanda hakkı ayakta tutan bir kamu görevi olduğunu ifade etti. Kur’an ve Sünnet’in rehberliğinde düşünen her müminin zulme karşı durması ve mazlumun sesi olması gerektiğini belirten Şahin, bu yönüyle gazeteciliğin büyük bir sorumluluk ve emanet olduğuna dikkat çekti.

Gülistan Caddesi’ne Yeni Çöp Kutuları Yerleştirildi
Gülistan Caddesi’ne Yeni Çöp Kutuları Yerleştirildi
İçeriği Görüntüle

Toplum Vicdanında Müstesna Bir Yer

Gazetecilik mesleğini doğruluk, tarafsızlık ve sorumluluk ilkeleriyle yürüten tüm basın mensuplarının toplum vicdanında özel bir yere sahip olduğunu belirten Şahin, hakikati perdelemeden yansıtan, milletin değerlerine saygılı her gazetecinin çabasının takdire şayan olduğunu vurguladı.

Batman’daki Basın Emekçilerine Teşekkür

Mesajının sonunda Batman’da görev yapan gazetecilere özel bir teşekkür ileten Davut Şahin, şu ifadeleri kullandı: “Bu vesileyle, başta Batman’daki kıymetli basın mensupları olmak üzere, milletimizin bilgiye ulaşma hakkı için gece gündüz emek veren tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor; görevlerinde başarı, hayatlarında istikamet ve bereket diliyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ