Balpınar Beldesi Segirkan Mahallesi’nde, hazineye ait 456 nolu parsel üzerinde 100 yılı aşkın süredir devam eden mülkiyet sorunu, Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş’in girişimleri ve yoğun çalışmalarıyla çözüme kavuşturuldu. Çalışmaların ilk etabında hak sahiplerine tapuları teslim edilirken, sürecin geri kalan kısmı için çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.

İlk Tapular Dağıtıldı

Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş’in öncülüğünde yürütülen çalışmalar neticesinde, Segirkan Mahallesi’nde yıllardır vatandaşları mağdur eden mülkiyet sorununda tarihi bir adım atıldı. İlk tapular hak sahiplerine teslim edilirken, kalan tapuların dağıtımı için de süreç tüm hızıyla devam ediyor.

100 Yıllık Sorun Çözüldü İlk Tapular Teslim Edildi (2)

“Halkımızın Yıllardır Beklediği Sorunu Çözdük”

Zirai İlaç Uyarısı: Yanlış Kullanım Ölümcül Sonuçlar Doğuruyor
Zirai İlaç Uyarısı: Yanlış Kullanım Ölümcül Sonuçlar Doğuruyor
İçeriği Görüntüle

Belediye Başkanı Ekmiş, Balpınar halkının uzun yıllardır çözüm beklediği bu meselenin artık geride kaldığını belirterek, “Halkımızın yıllardır beklediği bu sorunu çözmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Ekmiş, sürecin olumlu sonuçlanmasında emek verenlere teşekkür ederek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, Batman Valisi Ekrem Canalp’in, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun, İl Başkanı Hüseyin Şansi’nin ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Muzaffer Özkan’ın katkılarının büyük olduğunu vurguladı.

Vatandaşlardan Başkan Ekmiş’e Teşekkür

Tapularını almanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise yıllardır süren mağduriyetin sona ermesinden dolayı duydukları sevinci dile getirerek, emek ve desteklerinden ötürü Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş’e teşekkür ettiler.

Kaynak: MUSTAFA KAYNAK