Yeni yerleşkenin karşısında bulunan ve 2. Millet Bahçesi’nin devamı niteliğindeki alanda gerçekleştirilen çalışmalar; çevre düzenlemesi, palyeleme ve ağaçlandırma faaliyetlerini kapsıyor.

Çalışmalar Büyük Ölçüde Tamamlandı

İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sahada 6 ekskavatör, 1 dozer ve 1 silindir görev yapıyor. Edinilen bilgilere göre, alandaki arazi şekillendirme ve altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlanma aşamasına geldi.

Hüda Par Lideri Yapıcıoğlu: "Edep ve İnsanlık Parayla Satın Alınmaz"
Hüda Par Lideri Yapıcıoğlu: "Edep ve İnsanlık Parayla Satın Alınmaz"
İçeriği Görüntüle

Yeni Valilik Yerleşkesi Çevresinde Yoğun Mesai1 (1)

Karabağ Parkı ve Millet Bahçesi ile Bütünleşecek

Yürütülen faaliyetlerle arazi yapısının düzenlenmesi, yeşil alanların oluşturulması ve ağaçlandırma işlemlerinin bitirilmesi planlanıyor. Yeni Valilik yerleşkesinin hizmete açılmasıyla birlikte, söz konusu peyzaj alanlarının Karabağ Parkı ve 2. Millet Bahçesi ile birleştirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ