Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, (BESO) 4 bini aşkın üyesiyle olağan kongresini gerçekleştirdi. İl Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen kongrede 2 liste yarıştı. Batman esnafı, Mehmet Sıddık Çiftçi ve Lokman Tüzün’ün yarıştığı kongreye yoğun katılım gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren İl Kültür Merkezi Konferans Salonuna gelen 2558 esnaf oyunu kullandı. Oyların 1359’unu alan Çiftçi, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni başkanı oldu.

PROJELERİNİN İKNA EDİCİ BULUNMASI ÇİFTÇİ’YE KAZANMA YOLUNU AÇTI

Seçim sürecinde yoğun bir tempoyla çalışan Çitçi’nin vaat ve projelerinin ikna edici bulunması, ona başkanlığa giden yolu açtı. Çiftçi, kazanmaları takdirde her zaman esnafın yanında olup esnafın devletin hibe ve desteklerinden faydalanmaları için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtmişti.

ÇİFTÇİ: PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Seçimi kazanarak Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yeni başkanı seçilen Çiftçi, Batman esnafına kendisini tercih ettikleri için teşekkür ederek seçim süreci boyunca açıkladıkları projelerin, verdikleri sözlerin arkasında olduklarını söyleyerek projelerini hayata geçirmek çalışacaklarını ifade etti. ŞEVKİ ASLAN

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan’dan Üç Aylar Mesajı
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan’dan Üç Aylar Mesajı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Editör