Vali Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ve protokol üyelerinin eşleriyle birlikte ilk olarak Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ardından Güney Çevre Yolu üzerindeki Jandarma-Emniyet Uygulama Noktası'na geçti ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.
Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki nöbetçi personele kolaylıklar dileyen Vali Canalp, Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla da bayramlaştı.
Programın sonunda Şehit Hamdullah Elibolu'nun ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Canalp, şehit ailesine taziye ve bayram dileklerini iletti. Ziyaretlere Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cafer Öz de katıldı.
Kaynak: HABER BÜLTENİ





