Gültepe Mahallesi’ndeki Demokrasi Bulvarı üzerinde yer alan üst geçide çıkan kişi, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Durumu fark edenler hemen yetkililere haber verdi.

Olay yerine kısa sürede polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, şahsı ikna etmek için yoğun çaba sarf ederken, üst geçit çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Olası bir olumsuzluğa karşı itfaiye ekipleri branda açarak hazır bekledi.

Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmaları sonucunda şahıs, güvenli şekilde üst geçitten indirildi. Olay, çevrede kısa süreli panik ve meraklı kalabalığın toplanmasına neden oldu.

Dostlar Caddesi’nde Maddi Hasarlı Kaza
Dostlar Caddesi’nde Maddi Hasarlı Kaza
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, şahsın sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldığını ve olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtti. Vatandaşlar, bölgede zaman zaman benzer olayların yaşandığını ve daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: ŞEVKİ ASLAN