Batman Üniversitesi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle 2012 yılında temeli atılan caminin geçen sürede tamamlanamadığını belirten Rektör Durmuş, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Batman Üniversitesi Camii’sinin tamamlanması için desteklerini talep ettiklerini belirtti.

Camii inşaatının fiziki olarak %60 tamamlandığını ifade eden Rektör Durmuş, caminin ibadete açılmasının önemine değinerek, öğrencilerimizin ibadet edebilecekleri güzel bir mekânın tamamlanmasını diyanet işleri başkanından talep ettiklerini ve Başkanımızı Batman’a Üniversitemize davet ettiklerini söyledi.

Batman Heyeti Ankara’da Bakanlık Temaslarını Sürdürüyor
Batman Heyeti Ankara’da Bakanlık Temaslarını Sürdürüyor
İçeriği Görüntüle

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erbaş, ziyaretleri nedeniyle Rektöre ve İl Müftüsüne teşekkür ederek, caminin bir an önce tamamlanması için gerekli desteğin imkânlar ölçüsünde verileceğini belirtti. ŞEVKİ ASLAN

Muhabir: Editör