Korana Virüs salgınına rağmen Umut Kervanı yardım faaliyetlerini durdurmuyor. Muhtaçlara umut olan Umut Kervanı, Ramazan ayı münasebetiyle yoksul ve muhtaç ailelere yardım paketi dağıttı.

Yaptıkları yardımla ilgili açıklamada bulunan Umut Kervanı Beşiri İlçe Temsilcisi Salih Erdem, “Bildiğiniz gibi çeşitli vesilelerle muhtaç ailelerimize ulaşıp yardım dağıtıyoruz. Zenginlerimiz ile fakirlerimiz arasında köprü görevi görüp gelen yardımları muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Özellikle ramazanda, yardımlaşma duygularının üst seviyeye çıktığı bu mübarek ayda yardım faaliyetlerimiz daha da artıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da muhtaç kardeşlerimizi unutmadık. Beşiri merkezde ve çevre köylerde muhtaç ailelere yardım ulaştırdık.” Dedi.

Daha önce tespit ettikleri ailelere ulaştıklarını belirten Erdem, “İlçemiz merkezde ve köylerde 50 muhtaç ailemize 100 TL’lik yardım kolileri dağıttık. Bundan sonra da yardımlarımız sürecek. Bu mübarek ayda, bu sıkıntılı günlerde zenginlerimizden yoksul ve muhtaçları unutmamalarını istiyoruz. Biz inşallah zenginlerimiz ile yoksullarımız arasında köprü görevi görmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. AHMET KÖLGE

Yalova’da 19–21 Aralık Tarihlerinde Birçok İlçede Planlı Elektrik Kesintisi Yapılacak
Yalova’da 19–21 Aralık Tarihlerinde Birçok İlçede Planlı Elektrik Kesintisi Yapılacak
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Editör