İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, Enerjisa Ayedaş tarafından yürütülecek bakım, onarım ve altyapı çalışmaları kapsamında 27, 28 ve 29 Ekim 2025 tarihlerinde farklı mahallelerde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirilecektir.

Kurucaşile, Amasra ve Ulus'ta elektrik kesintileri yaşanacak
Kurucaşile, Amasra ve Ulus'ta elektrik kesintileri yaşanacak
İçeriği Görüntüle

27 Ekim 2025 Pazartesi günü, saat 09.30 ile 16.00 arasında Madenler Mahallesi Palandöken ve İdealist Kent sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacaktır. Aynı gün 11.30 ile 12.30 saatleri arasında Altınşehir Mahallesi Kudret, Özlem, Paşa, Sinan, Adilesultan, Eyüp ve Cevşen sokaklarında da elektrik kesintisi uygulanacaktır.

28 Ekim 2025 Salı günü, 09.20 ile 18.00 saatleri arasında Adem Yavuz Mahallesi Yordam ve Şair sokaklarıyla Cemil Meriç Mahallesi Çayırönü, Eylül, Ağustos, Şair ve Yordam sokaklarında elektrik kesintisi yapılacaktır. Aynı gün 09.30 ile 16.00 arasında İstiklal Mahallesi Sütçü İmam, Zafer, Dolmabahçe ve Yegane sokaklarında da enerji kesilecektir.
Bunun yanı sıra, 10.15 ile 11.15 arasında Altınşehir Mahallesi Hazal, Aslan, Eyüp, Cevşen, Acısu ve Zerdali sokaklarında; 13.30 ile 14.30 arasında Yukarı Dudullu Mahallesi Tamer, Birsen, Mevlana, Yeşilova, Alper ve Tibet sokaklarında; 17.00 ile 18.00 saatleri arasında ise Elmalıkent Mahallesi Çelikler, Melekler, İlahi, Akseki ve Atatürk sokaklarında kısa süreli planlı elektrik kesintileri uygulanacaktır.

29 Ekim 2025 Çarşamba günü, Cumhuriyet Bayramı olmasına rağmen planlı bakım çalışmaları devam edecektir. Saat 09.00 ile 10.00 arasında Altınşehir Mahallesi Yeniçeri, Kudret, Yasemen, Hazal, Adilesultan, Süvari, Eyüp ve Acısu sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacaktır. 11.00 ile 16.00 saatleri arasında ise Necip Fazıl Mahallesi Seçkin, Candan, Mesut, Gündüz ve Mete sokaklarıyla Altınşehir Mahallesi Sakarya, Atlas, Ceylan, Çiğdem, Alemdağ, Doğanevler, Nato Yolu sokakları ve Tepeüstü Mahallesi Manidar ile Çayırbaşı sokaklarında enerji kesintisi yapılacaktır.
Aynı gün 13.00 ile 14.00 saatleri arasında Esenevler Mahallesi Seheryeli, Cengiz Topel, Harmandalı ve Özgüneş sokaklarında da kesinti planlanmıştır.
Ayrıca, Aşağı Dudullu Mahallesi’nde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Oktay, Onurlu, Suna, Fahri, Bulut, Çoban Çeşme, Yankı, Ilgaz, Karabulut, Keçeci, Meşelik, Neşe, Dersaadet, Barut, Bostan, Osmanlı ve Saraybosna sokakları kesintiden etkilenecektir.

Muhabir: Editör