Afet Anında Yapılması Gerekenler Uygulamalı Anlatıldı

Öğrencilerin afetlere karşı bilinçlenmesi ve olası bir deprem anında doğru hareket etme alışkanlığı kazanması amacıyla düzenlenen eğitimde; deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında alınması gereken tedbirler detaylıca aktarıldı.

Teorik bilgilendirmenin ardından düzenlenen tatbikatta, acil durum tahliye adımları ve güvenli davranış protokolleri öğrencilere uygulamalı olarak gösterildi.

Yurt Müdürü Helvacı’dan AFAD Ekiplerine Teşekkür

Batman’da BİMS Üreticileri Taşınıyor: 20 Milyon Liralık İlk Ödeme Yapıldı
Batman’da BİMS Üreticileri Taşınıyor: 20 Milyon Liralık İlk Ödeme Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen çalışmanın önemine değinen Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Gülay HELVACI, eğitime katkı sağlayan AFAD ekiplerine teşekkür etti. Helvacı, öğrencilerin afet bilincini artırmaya ve acil durumlara hazırlıklı olmalarını sağlamaya yönelik bu tür faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Eğitim ve tatbikatın, öğrencilere güvenli reflekler kazandırılması ve olası afet risklerine karşı farkındalık oluşturulmasının ardından sona erdiği bildirildi.

Muhabir: MUHARREM KAYIK