Hakkında 24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Hakkında 24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
İçeriği Görüntüle

Siirt merkez ve bağlı köylerde 10 Haziran 2026 tarihinde bakım ve arıza önleyici çalışmalar nedeniyle planlı elektrik kesintileri uygulanacak.

Dicle Elektrik tarafından yapılan duyuruya göre, Bostancık, Konacık, Kışlacık, Sütlüce ve Çiçekli köylerinde 56TR-00376 kodlu trafoda gerçekleştirilecek direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 15.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Çalışmaların, 1. ve 2. seviye bakım programı kapsamında yürütüleceği belirtildi.

Öte yandan Gökçebağ beldesine bağlı Yeni Mahallesi ile Bağlar ve Koçpınar bölgelerinde de arıza önleyici izolasyon çalışmaları yapılacak. Bu kapsamda söz konusu bölgelerde elektrik kesintisi saat 10.00'da başlayacak ve 15.00'e kadar sürecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ