Seyitler Mahallesi'nde ikamet eden ve oto galericilik yapan Mehmet Salih Tünçer (48) bir alacağını almak için 9 Eylül günü saat 15.30 sıralarında evden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Tünçer'in, 13 KE 182 plakalı kamyoneti (hafif ticari aracı) 7 gün önce Batman Çayı kenarında terk edilmiş halde bulunmuştu. Kamyonette kan ve 3 kurşun izine rastlanmıştı.

Tünçer'in ailesi, kamyonetin bulunduğu Şerbetli köyü ile Batman Çayı ve çevresinde kendi imkânlarıyla arama çalışmaları başlatmıştı.

Tünçer'in cenazesi, sabah saatlerinde, Silvan-Bitlis yolu Batman Çayı üzerinde Malabadi Köprüsü yakınlarında bulundu.

Tünçer'in kardeşi Edip Tünçer, ağabeyinin cenazesinin köylüler tarafından bulunduğunu söyledi.

Kardeş Tünçer, "Ağabeyimin cenazesini Malabadi Köprüsü'ne 4-5 kilometre mesafede, bir su kanalının içerisinde bulmuşlar. Silahla vurulmuş. Cenazesini önce Silvan Devlet Hastanesine götürmüşler. Daha sonra otopsisi yapılmak üzere cenaze aracıyla Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine getirdik." dedi.

Bakan Fidan: israilin devam eden ihlalleri inanılmaz şekilde süreci daha zor hale getiriyor
Bakan Fidan: israilin devam eden ihlalleri inanılmaz şekilde süreci daha zor hale getiriyor
İçeriği Görüntüle

5 çocuk babası Tünçer'in cenazesinin, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Batman'da toprağa verileceği öğrenildi. ŞEVKİ ASLAN

Muhabir: Editör