Planlamaya göre Seyitler, Bağlar, Narlı, Gölcük, Işıklar, Cumhuriyet, Sanayi, Bahçelievler, Yunus Emre, Akçakaya, Barıştepe, Ulucami, Yeni, Bağlarbaşı, Ortaçarşı, Başyurt, Danışman, Bardakçı, Acırlı, Altıntaş, Dolunay, Gülveren, Anıtlı, Ortaca, Yeşilöz, Tanyeri, Mercimekli, Bethkustan, Yuvalı, Hanlar, İkizdere, Adaklı, İzbirak, Beğendi ve Doğanyazı bölgelerinde gece saat 01.00 ile 02.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bağlar Mahallesi TR25B Kök Karayolları çıkışında meydana gelen kablo arızasının giderilmesi için kazı ve onarım çalışması yapılacak.
Narlı, Barıştepe, Bağlarbaşı, Başyurt, Danışman, Bardakçı, Altıntaş, Dolunay, Gülveren, Anıtlı, Ortaca, Yeşilöz, Tanyeri, Bethkustan, Yuvalı, Hanlar, İkizdere, Yunus Emre, Adaklı, İzbirak, Beğendi ve Doğanyazı bölgelerinde ise 09.00-17.00 saatleri arasında üçüncü seviye bakım çalışması gerçekleştirilecek.
Barıştepe, Mercimekli, Akçakaya, Cumhuriyet, Bağlar ve Yunus Emre mahallelerinde de Mercimekli branşman hattında yapılacak hat aktarımı ve bakım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.07 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Kayalıpınar Mahallesi’nde üçüncü seviye bakım çalışmaları kapsamında TR-3 trafosunda hat aktarımı ve abone bağlantısı yapılacağından 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.
Çayırlı Mahallesi’nde ise trafoda yapılacak iletken çekimi ve abone bağlantısı çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.
Bahçelievler, Ortaçarşı, Yunus Emre ve Sanayi mahallelerinde SCADA Faz 4 tesis yapım işi kapsamında Nusaybin Yolu Kök'te hücre değişimi yapılacak. Çalışma nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
Seyitler, Yunus Emre ve Bahçelievler mahallelerinde de aynı proje kapsamında gerçekleştirilecek SCADA hücre değişimi nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Çalışmaların planlanan saatlerden önce tamamlanması halinde bölgelere yeniden enerji verilebilecek.




