İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında yer alan toplantı salonunda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcıları, şube müdürleri ve merkez okul müdürleri katıldı.
Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer'in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında eğitimin artırılmasına yönelik kararlılık vurgusu yapan Ciğer, onun gelişiminin bireysel gelişimini merkeze alan bir sistemin hayata geçirileceğini ifade etti.
Toplantıda eğitim kalitesini arttırmaya yönelik planlamalar, öğrenci takip sistemleri, bilgilendirme ve yeni eğitim-öğretim faaliyetlerine hazırlıklar ayrıntılı şekilde ele alındı. Katılımcı okul müdürlerinin görüş ve önerilerinin de alındığı toplantı, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.




