0

 

Peygamber sevdalılarına bağlı dernekler genelde tüm Türkiye’ye özelde de Batmanımıza ve Batmanlılara hayırlı hizmetler sunmaya devam ediyor. Peygamber Sevdalılarının kısa bir zaman önce Türkiye genelinde gerçekleştirmiş olduğu ve yüz binin üzerinde başvurunun olduğu ve aynı zamanda on binlerce katılımın gerçekleştiği kutlu doğum siyer sınavının manevi hazzını yaşarken kısa bir zaman önce gündüz bayan ve çocuklara akşam da erkeklere yönelik GÖZÜMÜN NURU NAMAZ konulu bir etkinliğe imza atıldı. Öncelikle bu hayırlı hizmetleri kendilerine şiar edinen başta peygamber sevdalıları platformu olmak üzere hususen namazla ilgili programı düzenleyen başta Hira der yetkilileri ve bu hayırlı hizmetlerde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Özellikle bu çocuklarımızı tebrik ediyorum Allah tüm ömürlerini ibadetli etsin. Anne ve babalarını da tebrik ediyorum. Diğer anne ve babalara da Allah bu mutluluğu nasip etsin. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Evet, camilerde derneklerde kız ve erkek çocuklarımıza namazı öğretmek için çaba gösteren bacılarıma kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum rabbim kendilerinden razı olsun. Ayrıca gece gündüz bu programı yetiştirmek için çaba gösteren hizmet eden katkı sunan herkesten Allah razı olsun. Gerek kız ve erkek çocuklarımızın güzel görüntüsü, taşıdıkları pankartlar, gerçekleştirmiş oldukları yürüyüş ve kısacası her anı gurur verici idi. Rabbim o çocuklarımızı ve tüm çocukları korusun. İnsi ve cini şeytanların hain tuzaklarına karşı onları muhafaza etsin. İnanıyorum ki gerek sosyal medyaya düşen görüntüler gerekse gazete ve tv’de yayınlanan görüntüler Müslümanları mutlu etti. Gururlandırdı hatta umutlandırdı. Aynı şekilde neslimizi namazsız ve ibadetsiz etmeyi kendine şiar edinenlerin de morallerini bozmuş ve umutlarını kırmıştır.

Varsın kimi çevreler bu halkı Allahtan uzaklaştırmayı kendine amaç edinsin. Varsın bu halkın neslini namazsız maneviyatsızlaştırmayı kendine hedef edinsin. Varsın bu halkın çocuklarını gençlerini hak yoldan çıkarmak kendilerine kul köle etmek için internet müptelası, esrar eroin müptelası yapmayı kendine hedef etsin ve bu uğurda mücadele versin. Varsın birileri bu halkın huzurunu bozmayı, hayatlarını yaşanmaz hale getirmeyi kendilerine amaç edinsin.

Buna mukabil peygamberimizin “insanların en hayırlısı insanlara fayda verendir.”sözünü kendilerine şiar edinen peygamber sevdalıları da dün olduğu gibi bugün de yarın da bu halka hayırlı hizmetlerde bulunmaya devam edecekler ediyorlar. Evlerinde derneklerinde medreselerinde kuran kurslarında bu mazlum halkın evlatlarına gençlerine hizmet ediyorlar. Dindar bir nesil yetiştirmek dindar bir toplum oluşturmak için gece gündüz mücadele vermeye devam ediyorlar. Medreselerinde mezun ettikleri onlarca kız ve erkek âlim ve alimeleri ile mezun ettikleri onlarca hafız ve hafizeleri ile toplumun her kesimine yönelik icra ettikleri farklı etkinlikler ile bu toplumu karanlıklardan Allahın nuruna çıkarmaya çalışıyorlar. İşi gücü bu topluma hayırlı hizmet olan bu hayırlı insanların çabası bugün gerek toplum tarafından gerekse yetkililer tarafından farklı sebeplerden dolay görmezden geliniyorsa da Allah tarafından görüldüğüne ve karşılığının eksiksiz verileceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. İnanıyorum ki er veya geç halkımız da kendilerine yapılan bu hizmetleri daha yakından tanıyacak ve bu hizmet ehlini bağrına basacaktır.

Önümüzdeki günlerde bu hayır kervanı salâvat seferberliği, kutlu mevlit etkinlikleri vesaire hayırlı hizmetlerle halkına hizmet etmeye devam edecek. Çünkü onlar halkın huzur ve saadetinin Kuran’a ve sünnete sarılmakta olduğuna inanıyorlar.

 

Rabbim onlardan razı olsun hayırlı hizmetlerini bereketlendirsin ve muvaffakıyetler nasip etsin.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *