0

 

                Bölgemizin ve ülkemizin husuruna ve geleceğine kasdeden güruhların vandallığından bıktık. Kürtlerin yaşadığı şehirleri hendekler kazarak hayatı yaşanmaz hale getirenlerden bıktık. Tehdit ve şantajla esnafı kepenk kapatmaya zorlayark ekonomik olarak çökerten zihniyetten bıktık.

                Zulümle abad olunmaz, atasözünü hatırlamayanlara hatırlatmakta fayda vardır. Mazlum halka yaptığınız zulümler, mazlumarın feryadı arş-ı alayı titretiyor artık. Devleti zalimlikle suçlarken, devletin yaptığı zulmü çoktan aştınız. Faşizmde artık sizleri geçen kimse kalmadı. Sizlere destek vermeyenleri zorbalıkla size itaat ettiriyorsunuz, sonra da kalkıp demokratlıktan dem vuruyorsunuz. Eylem yapacaksınız yapın, isteyen hür iradadesiyle size destek verir, istemeyen ise vermez. Neden insanları zorluyorsunuz. Hani siz insanların hür iradelerine saygılıydınız? Hani siz insanları özgürleştirmek için çalışıyordunuz?

                Yok  aslında sizler fikrinize de halkınıza da güvenmiyorsunuz. Fikriniz adam akıllı bir şeye yarasaydı, siz insanların zorlamadan da insanlar size destek verirdi. Ama siz tarihin çöğlüğüne gömülmüş fikirleri yeni diye Kürt halkına dayatmaya kalkarsanız, sadece havanızı alırsınız. Sonra da kendinize destekçi bulmak için sağa sola tehditler savurur, herkesi korkuyla yanınıza çekmeye çalışırsınız. Yok arkadaş artık Kürtler sizin bu emellerinize alet olmayacak. Olmayacağıını da göstermeye devam ediyor, lakin siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

                Kandil’den yapılan savaş çığırtkanlıklarına artık milletin karnı tok. En lüks semtlerde oturup ahkam kesmek kolay. 18 yaşındaki gençlerin eline silah verip ölüme göndermek, ellerine mlotof kokteylleri vererek okulları, eğitim kurumlarını yakmalarını emretmek o gençlerin kanından beslenmekten başka bir şey değildir. Pardon siz zaten onu yapıyordunuz zaten.

                Siz milletin çocuklarına okula gitmeyin derken çocuklarınızı okula gönderenlersiniz. Siz çocuklarınızı en prestijli kolejlerde, hatta yurt dışında okuturken, milletin gençlerini sokağa dökerek sabıkalı hale getirmekten çekinmediniz. Siz barış ve demokrasi kavramlarının en büyük katilisiniz.

 

                Sizin zulmünüzü artık kelimelerle ifade etmek yetmiyor. Sizlerin de yakında son kullanılma tarihiniz geçecek. Ama giderken arkanızda sizi hayırla değil, sadece beddualarla yad edecek insanlar bulacaksınız. Allahın nezdindeki hesabınızı da varın siz düşünün, pardon sizde Allah’a dair bir şey kalmışsa eğer.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *