0

 

Soruyorum size, ey otuz küsur yıllık bir katilin yalanına kanan Kürt halkı, bugüne kadar size ne verdiler? Evlatlarınızın ölmüş, soğuk bedenlerinden başka elinize ne ulaştı? Ağıtlarınızdan, gözyaşlarınızdan geriye ne kaldı? Diyeceksiniz ki "eskiden Kürtçe konuşmak dahi yasaktı. Şimdi "kürdüz" diyebiliyoruz". Doğrudur. Ancak bu, asla ve asla bu azgın topluluğun size kazandırdığı bir değer, bir özellik, bir hak değildir. Bu zulmü uygulayan batı Firavunluğunun, Kemalist diktatörlüğünün zalim ve acımasız uygulamalarının bir parçasının sona ermesidir.

Bu topluluk ise bu zulme bu baskıya sözde kıyam ederek ayağa kalkmıştır, tepkisini ortaya koymak için kurulmuştur. Ancak kıyam etmek izzetli, şerefli, onurlu kişilerin işidir. Kıyam; şerefice, namusluca zulme başkaldırmak, ayağa kalkmaktır. Ancak bu topluluk sözde zulme, zalime başkaldıracağına kendisi bizzat zalim ve zulümkâr olmuştur. Binlerce müslümanın kanına girmiştir. Sakın ha demeyin "biz özgürlüğümüz için savaşıyor, Kürt halkının hürriyeti için öldürüyoruz."

Ey müslüman Kürt kardeşim hani sen evine gelen misafire kim olursa olsun en güzel şekilde ikram eder, kardeşin bilir de onu en güzel şekilde ağırlardın. Müslüman kardeşini bağrına basar, kardeşçe yaşardın. Oysa bu zalim güruh özgürlük adı altında senin kardeşlerini öldürüyor. Haydi, vicdanın eskisi gibi sızlamıyor, eskisi gibi o gayretkeş işlevini yerine getiremeyip de camiye baskın düzenleyip elinde silah 10 müslümanı vahşice tarayan bu azgın kavme karşı kalbinde bir öfke oluşmuyorsa minik çocuklarına bak. Sonra evine eli silahlı teröristlerin kapını kırıp, içeriye girdiğini düşün. "Biji serok, biji azadi" deyip, ailenin üzerine kurşunların yağdırıldığını, evlatlarının bedenlerinin delik-deşik olduğunu düşün.

Sanma ki böyle bir vahşeti sana başka bir ülkeden mesela İsrail'in Filistin'e yaptıklarından ya da Rusların Çeçenlere yaptıklarından anlatıyorum. Ben Çinlilerin Doğu Türkistan'daki müslümanlara yaptıkları zulümlerden de bahsetmiyorum. Ya da vahşi Budistleri de (Allah'ın laneti hem onların hem diğer zalimlerin üzerine olsun) söylemiyorum. Ben Kürdistan'da sözde Kürtlerin hakkını savunan vahşi azgınlardan bahsediyorum. Senin savunup peşinden gittiğin barış, özgürlük âşıklarından(!) bahsediyorum. Ve sana soruyorum. Bunun neresinde özgürlük? Hani Kürtlerin hürriyeti? Bu şekilde bir hak arama, sözde özgürlük isteme hangi zaman ve kuşakta görülmüştür? "Yolumuz özgürlüktür. Bu yolda önümüze çıkan, bize engel olan her ne varsa ezip, geçeceğiz. Gözümüzü kırpmadan bizden olmayanların hayat hakkına son vereceğiz." Böyle bir düşünceye sahip olanların özgürlükten, haktan, hukuktan bahsetmeye dahi hakları var mıdır şimdi? Ey Müslüman, düşünceleri, fikirleri budur. Önlerine çıkıp, onlara engel olansa Allah Zülcelal'dir, peygamberi Muhammed Mustafa'dır, mübarek kelamı Kuran'ı Kerim'dir. Hadi onları da ezip geçsinler.

Ey müslüman, bu azgın topluluk senin kutsallarına savaş açmış, duymaz mısın? Kuran yakılıyor, camiler ateşe veriliyor, gözlerini açmaz mısın? Elbette Allah kendisine savaş açan aşağılık, nankör zalimleri kahr-u perişan etmeye, en acı bir şekilde azaplandırmaya kadirdir. Bunları Nuh, Hud, Salih, Lut(hepsinin üzerine selam olsun) nebilerinin kavimlerinin azabıyla azaplandırmaya belki de henüz tarihte rastlanmamış bir gazap ile cezalandırmaya kâfidir, hâkimdir.

Ancak ey insan ey Müslüman… Sen Müslüman'sın. Sen, müslüman bir bayanın örtüsüne el ve dil uzatılmasından dolayı ordusunu toplayıp ahlaksız Yahudi kavmi üzerine yürüyen ve onları aşağılık ve rezil olmuş bir şekilde yurtlarından süren Muhammed Mustafa(as)'nın ümmetindensin. Sen, kendisiyle yapılan anlaşmaya hainlik edip, sözünden ve ahdinden dönen dönek Yahudi kabilesini kılıçtan geçirmeyle cezalandıran kılıç ve rahmet peygamberinin şanlı ümmetindensin.

 

Sen Müslüman'sın. Sen, Selehaddin-i Eyyubi'nin, Şeyh Said'in torunusun. Sana ne oluyor kardeşim? Sen namus, şeref, iffet, haysiyet için canını ortaya koyandın. Ancak bak, seni temsil ettiğini iddia eden topluluğun destekleyip cilaladığı, besleyip büyüttüğü gerçek temsil edilenlere bak. 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *