0

 

            Birileri “Büyük İnsanlık” derken yeryüzünde büyük yıkıma doğru bir başlangıç yapacaklarını tahmin etmiştik, ama anlamak istemeyenlere ne kadar anlattıysak da nafile.

            Bu nasıl büyük insanlıktır ki, aynı sokağı paylaştıkları insanları, sadece inançlarından dolayı kalleşçe öldürebilen insanları türetmeyi başarabilmiştir. Büyük insanlık dedikleri zırva , herhalde Müslüman dışındaki bütün insanlara hoşgörü ile bakarken, Müslümanları görünce kırmızı gören vahşi boğalar gibi silahlarla ölüm kusmaktır. Silahsız ve savunmasız insanların yollarına pusu kurup “sadece Rabbim Allah’ tır “dedikleri için onları katletmek, büyük insanlığın değil, olsa olsa büyük küfür ve şirkin belirtisidir.

            Büyük insanlıktan kasıt, İslam düşmanı olan Siyonist İsrail’e hoş görünmek, Yahudi ve Hristiyanları dost edinmek, ama düne kadar güya aynı kıbleye yöneldikleri  Müslümanları iftiralarla karalamaktır herhalde. Siz nerde Büyük insanlık nerde. Siz insanlıktan nasibinizi almış olsaydınız, gencecik insanları vahşice katledip, yakarak üzerinden araba ile geçmezdiniz. Yine siz insanlıktan nasibinizi alsaydınız, otuz yıldan beri Müslüman Kürt coğrafyasında zulmünüzü kabul etmeyenleri bebek, çoluk, çocuk,  yaşlı, kadın, erkek  demeden katletmezdiniz.

            Büyük insanlık derken birileri sizlerin barışçıl, insan sevgisi ile dolu, insana insan olduğu için değer vereceğinizi sanmıştı. Tabii, topluma ektiğiniz nefret ve kin tohumlarının toplumu nasıl yıkıma götürdüğünü kimse görmek istemiyordu. Veya görüyordu da, sizler tarafından asabiyet zehiri zerk edildiği için bunları düşünmeye vakit bulamıyorlardı. Siz zehirinizle genç dimağları öylesine zehirlediniz ki, artık bu insanlar kendi ırkından başkalarını insan olarak görmüyorlar. Hele bu insanlar İslamı yaşama ve yaşatma endişesi taşıyorlarsa, artık onlar ölümlerden ölüm beğensinler.

            Siz hem dini afyon olarak tanımlayacaksınız, hem de utanmadan dindar görünüp münafıkça hareket ederek saf dindarları da yanınıza çekmeye çalışacaksınız.  Elhak başardınız da. Artık Cuma hutbesine, okunan ezana bile saygısı olmayan Müslümanlar türettiniz. Aziz olan İslamı o kadar emellerinize alet ettiniz ki, İslam ile küfrü, İslam ile şirki bir arada yaşayan sözde Müslümanlar türettiniz.

            Siz o kadar büyük bir musibetsiniz ki, iktidar olduğunuz yerlerde nesli ve ekini kuruttunuz. Sizin fitneniz o kadar büyüktür ki, güçlü olduğunuz yerlerde kan ve gözyaşı eksik olmamakta, insanlar sizin zulümlerinizi anlatmakta kelime bulamamaktadırlar.

 

            Sizler  Kürt halkını adım adım cehenneme sürüklerken, sizlere engel olmak isteyenleri acımasızca öldürmektesiniz. Bu gidişatınız hayra alamet değil beyler. Yol yakınken Allah’a dönün, dönün de hem kendinizi hem de sizlerin peşine takılan yüzbinleri yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennemden koruyun. 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *