0

 

Sizler de duymuşsunuzdur son zamanlarda tasmasından kurtulup çevreye saldıran hayvani güçlerin İslami kesimlere yönelik havlamalarını, iftiralarını meydanda. Ya da görmüşsünüzdür aynı kudurgan varlıkların yahut yaratıkların kan damlayan dişleriyle vahşice saldırılarını İslami camialara. Bakarken yüreğiniz yanmıştır paramparça edilen nazenin, narin Muhammedi gençlerin nurlu simalarına. Bunları o azizlere yapan canilere, vahşilere diyecek söz yok artık çünkü insan olan bir başka insanı sadece Müslümanlığından dolayı parçalamazdı taşlarla, körpecik bedenleri yakıp, ezmezdi arabalarla. Ancak insanlık ne arar onlarda. Haklarından ancak aldıkları nefesi dahi Allah rızası için dava uğruna harcayan müminler gelir biiznillah. Peki, müminler korku salarken o korkaklara, mümine hanımlar ne yapacak bu zamanda. O akılsız, korkaklara seslenip anlatalım inşallah.

Sayın mı desem, bey mi desem hayır hiçbiri yakışmadı onlara. Ben en iyisi kudurmuşlar diyeyim yahut akılsızlar, belki de korkaklar en çok bunlar yakışır onlara. Ey kudurmuşlar sizin en çok korktuklarınızdan başlayalım mesela. Sizin gibi akılsızlar değil de kalbi kutlu dava yolunda atan her can bilir bu sevdada Huseynlerin, Selehaddinlerin, Alillerin neler yaptıklarını, anlatsak yetmez sahifelere, yapraklara. O canların ardından işte Şehid Hasan'ın, Riyad'ın, Yasin, Turan, Hüseyin ve Cumali'nin destansı mücadeleleri ve şehadetleri Diyarbakır'da. Çünkü ey kudurmuşlar, sizin gibi zalimlerin baş gösterdiği her yerde, zamanda, Muhammedi bir yürek kalkmıştır İmam Hüseyin gibi kıyama. Ve arkasından nice kahramanlar ard arda… Kıyam diyorum ama hey, siz kudurmuşlar ne anlarsınız Huseyni kıyamdan Allah aşkına! Ancak işte müslümanın farkı, biz çok iyi anlıyoruz kutlu kıyamı ve kutlu kıyam önderini elhamdulillah. Nurlu kıyamın en ön saflarında yumruklarını, Allah’tan başka kimseden korkmayarak göğe yükselten ve dosdoğru ilerleyen kahramanlardan Allah razı olsun bin, on bin, yüz bin defa… 

Tekbir sesleri korkutuyor sizleri değil mi?

Hey kudurmuşlar, üstlerinizden aldığınız emir dolayısıyla dizleriniz titreye titreye duruyorsunuz değil mi Muhammediler karşısında. O müminlerin tekbir seslerinden korkuyorsunuz bunu dünya âlem biliyor gerek yok saklamanıza. Bu kutlu nida, Allah-u Ekber sedası bir yana… Siz korkakların görünce arkanızı dönüp kaçtığınız bir sembol daha var aslında. Biliyorsunuz ama söylemiyorsunuz, durun ben söyleyeyim siz zahmet(!) etmeyin, çekinmeyin. Bunu duyacak olan kendi toprağımızdaki müslüman Kürt halkıdır sonuçta. Mazlum Kürt halkından mı saklayacaksınız, ne kadar ayıp(!) hiç yakışmadı(!) siz kudurmuşlara. Asrın Zeyneplerinin ve Fatımaları'nın büründüğü tesettürün zirvesi kara çarşaf yeterdir yüreğinizi getirmek için ağzınıza. Çarşafa bürünmüş müslüman bir bayanın varlığı, tanktan, toptan daha ağır gelir siz korkaklara. Öyle ki siyahlara bürünmüş her bir çarşaflı bayan yeterdir sizi kininizde boğmaya, öfkenizle patlatmaya. Ondan mı eşinin tesettüründen dolayı saldırıp, katlediyorsunuz masum insanları yazıklar olsun, toprak başınıza, Allah'ın azabı üzerinize olsun inşallah.

Ey aklını oynatmışlar; doğru siz saldırıyorsunuz İslami kimlikleriyle tanınan camialara. Bir zamanlar iftiralarla sindirmeye, karalamaya çalıştığınız gibi şimdi kudurmuşça saldırıyorsunuz, uğraşmayın boşuna. Sizin gibilerde akıl olmadığı için bilmiyorsunuz İslami kimliğe sahip olmak bizim için şereftir, onurdur sizin çok sevdiğiniz, bizim ahiret için tarlamız olan şu geçici dünyada. Biz kimliğimizle iftihar ediyoruz ya size ne oldu, neden çıkarmıyorsunuz, açıklamıyorsunuz gerçek kimliğinizi neden yaptığınız cinayetleri, rezillikleri atıyorsunuz başkalarına? Lafı evirip, çeviriyorsunuz, atıyorsunuz oradan oraya. Neden o nursuz, kapkara olmuş yüzlerinizi saklıyorsunuz, erkekçe çıkın meydana. Korkuyor musunuz yoksa utanıyor musunuz diyecektim de utanmak yoktur sizin iğrenç kitabınızda. O zaman tek seçenek kalıyor, korkuyorsunuz her zamanki gibi, alıştık buna. Bir hatırlatma daha… Siz daha müminlerin sıkılmış yumruklarından kaçarken, siyah çarşaflara bürünmüş bacılar var o müminlerin hemen ardında. Kıyamete dek bırakmazlar Huseynleri mücadele meydanlarında bir başına.

ÖLDÜRMEKLE YASİNLER BİTMEZ Kİ

Hey kudurmuşlar siz bilmez misiniz (sanki siz ne bilirsiniz) her kahraman yiğidi, her can Huseyn’i doğuran bir ana bir Fatıma. Her Yasin'i Hasan'ı yetiştirip davaya sunan bir ana. Her mücahidin ardından el açan semaya, mümin annedir, dua edendir Rahman’a. Ya Huseyn’e kardeş, Huseyn’e yaren, Huseyn’e can Zeynep’i hiç duymadınız mı Yezid karşısında kalkarken kıyama… Ey kudurmuşlar hiç mi işitmediniz, hani o çok değerli(!) öncünüz Yezid’e korkusuzca meydan okuyan Zeyneb-i Kerbela’yı, Fatıma-tüz Zehra’nın ciğerparesi Huseyn’ine kardeş Hz. Zeynep’i bir kez de olsa. Ey akılsızlar, sanmayın Yezid(la.)’i rezil rüsva eden Zeynepler yok bu asırda. Sanmayın Huseyni kıyama kardeş Zeynebi kıyamın yok olduğunu bir de bakarsınız bir mücahide, bir Zeynebi bürünmüş siyah çarşafa… Yumruğunu sıkıp, kaldırmış göğe, Allah-u Ekber diyerek üzerinize yürüyor korkusuzca. Çünkü ne Huseynleri bitirebilirsiniz ses bombalarıyla, molotoflarla, silahların namlulara sürülen kurşunlarıyla… Ne Muhammedleri destekleyen Haticelere, ne Hüseyinleri yetiştiren Fatımalara ve ne Yezid karşısında haykıran Zeynebilere engel olamazsınız tüm Hüseyinler şehid olup düşse bile toprağa.

 

İşte kudurmuşlara en güzel cevap, akılsızlara en büyük tokat bu olsa gerek aslında. O akılsızlar sanıyorlar Huseynler şehit edilse öyle ki tek bir Huseyn kalmazsa memleket toprağında (ki bir Huseyn'in yerini bin Huseyn doldururken ilk düşen kan damlasıyla) Allah korusun son bulacak nurlu dava. Sanıyorlar ki Selehaddinler düşürülse tek tek toprağa (ki bin can, milyon can feda olsun İslam’a), inecek Allah muhafaza eldeki kutlu sancak bir anda. Evet, Huseynler, Selehaddinler, Yasin, Hasan, Hüseyin, Turan, Cumali ve Riyadlar feda oldu aziz dava uğruna. Ancak geriye kalan Muhammedi ve Huseyniler gibi Kerbela’daki Zeynep misali o erlerin ardından davayı, sevdayı omuzlayacak mümineler, mücahideler, cengâver yürekli bacılar da var elhamdulillah. Sanmayın Zülfikar sahibi Aliler bir başınadır, onların hemen ardında Fatımalar vardır biiznillah. Siz mazlum halka hileler, yalan dolan vaatler altında yağmalama yapıp, mazlum halkın malını talan ederken, biz kurban olsak bile kurban dağıtacağız, davamızı yayacağız inşallah. Ve bizleri, biz siyahlara bürünmüş Zeynebileri, Muhammedilerin hemen arkasında göreceksiniz zafer ve fetih gününde elimizde tevhid bayraklarıyla. 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *