0

            Mısır’da demokratik yollarla seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve arkadaşlarına verilen idam cezaları, bazı ülkelerin dikkatini bile çekmezken, Büyük Şeytan ABD’nin ve yardımcılarının güdümündeki Birleşmiş Milletlerin Koreli Genel Sekreteri akla ziyan bir açıklama yaptı.

            Genel Sekreter, Mısırdaki darbe ürünü olan kukla mahkemelerinin yüzden fazla Müslüman Kardeşler Üyesine verilen hapis cezaları hakkında “idam kararlarını bir yere not ettik” dedi.

            Düşünün dünyada barışı korumak adına kurulan, dünyanın en büyük üyeli örgütünün başındaki zat idama mahkum edilen yüzlerce Müslüman kardeşler üye ve yöneticisi hakkında sadece not almakla yetiniyor. Aslında şunu da merak etmiyor değilim; acaba bu yaratık, söz konusu kişilerin ne zaman idam edilecekleri konusunda da bilgilendirilmiş midir? Ya da kuklası olduğu Büyük Şeytan ABD’nin gözlerinin içine mi bakmaktadır? Ne kadar da zavallı yaratıklarsınız siz ey birleşmiş şeytanlar? Unutmayınız ki bizler de sizin notunuzu aldık ve hemen “Vahiy Hızı ile” diğer tarafa gönderdik, haberiniz olsun.

            Hatırlayınız bundan daha kısa bir süre önce birkaç Fransız vatandaşı, İslam’a hakaret etmesi ile tanınan bir dergiye saldırı düzenlemiş ve on üç kişi hayatını kaybetmişti. Bu olay üzerine Fransız Hükümeti, dünya devletlerini de yanına alarak Paris sokaklarında bir gövde gösterisi yapmış, deyim yerinde ise tüm dünyayı ayağa kaldırmıştı, ama aynı gün dünyanın değişik bölgelerinde yüzlerce Müslüman öldürülmüş; fakat o katılımı sağlayan ülkelerin hiç birinden en ufak bir ses çıkmamıştı.

            Şimdi de aynı olay Mısır’da yaşanmaktadır, seçilmiş bir cumhurbaşkanı tarafından göreve getirilen Büyük Şeytan ABD uşağı bir general, emrinde olması gereken efendisine darbe yapıyor, kurduğu kukla mahkemelerde yargılıyor, onu ve yüzden fazla arkadaşını idama mahkum ediyor, ama başta emperyalist ülkeler başta olmak üzere, sözde hiçbir Arap Ülkesinden herhangi bir ses çıkmıyor, zaten çıkması da beklenemez de. Çünkü bu zavallı Arap Liderler seslerini çıkarmaya kalkışsalar, çok kısa bir süre içinde kendilerini Sayın Muhammed Mursi ve arkadaşlarının akıbetine uğramış görecekler, bu yüzden koltuklarını korumak niyetine seslerini çıkaramıyorlar. Hem zaten darbecileri kendileri besleyip finanse etmediler mi? Sadece darbecileri olsa neyse, bugün başta Suudi Krallığı başta olmak üzere diğer körfez ülkelerinin Büyük Şeytan ABD’den alması geren bir trilyon dolara yakın parası ve bunu istemeye cesaretleri bile yok.

            Peki ya sözde Müslüman ülkelerin halkları ne durumda, söz konusu bu mülke halklarından da ortaya atılan bir ses duymadık, hiçbir ülke halkı bu idamlara tepki veremiyor bile. Ama şunu samimi bir şekilde söylemek gerekir ki söz konusu darbecilerin yaptığı zulme en büyük tepki Türkiye’den ve burada yaşayan samimi Müslümanlardan gelmektedir, fakat şunu da söylemek lazım ki bu tepkilerin hiçbir yaptırım gücü olmuyor.

            Ülkeler bazında bir yaptırım gücünüzün olması için; hem ekonomik hem de siyasal olarak çok güçlü olmanız, bunun yanında da uluslararası arenada caydırıcı bir güç olmanız gerekir, maalesef bizler şu anda bu konumda değiliz.

            Yazının başlığına gelecek olursak, bu darbecilere destek verenler, onları finanse edenler, darbeci mahkemelerin verdikleri idam kararlarına sessiz kalanlar, biliniz ki bu sessizlik bataklığında boğulma zamanınız çok yakındır. Bu Allah’ın sizin hakkınızda verdiği kesin kararıdır.

           “Ancak iman edenler, salih amellerde bulunanlar ve Allah'ı çokça zikredenler ile zulme uğratıldıktan sonra zafer kazananlar (veya öçlerini alanlar) başka. Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir.”

Bizde sizin hakkınızdaki bu ilahi emri bir yere not ettik. Haberiniz olsun.

hakkında sadece not almakla yetiniyor.

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *