0

 

Daha önceki bir yazımızda Amerikan Polisinin zencilere karşı işlemiş olduğu cinayetlerden söz etmiş, bu cinayetleri işleyen beyaz polislerin yargılanmasına gerek dahi görülmediğinden dem vurmuştum ve bu olayların arkasında Siyonist işgalci İsrail’in olduğunu da belirtmiştim. Bu görüşüm bir ön görü değil, aslında İsrail denen lanetli katiller güruhunun kendi çıkarları için kadar acımasız ve gözü dönmüş olabileceğini hatırlatmak istemiştim.

Son birkaç gün içinde gene zencilere dönük öldürme olayları yaşandı, hem de gene Beyaz Polisler tarafından. Katil polislerin işlemiş oldukları cinayet gene yargılanmaya değer görülmemiş, bu olay üzerine de Amerika’da siyahlar sokaklara dökülmüş ve olaya protesto etmeye, etrafı yıkıp yakmaya ve yağmalamaya başlamışlar. Tam da İsrail’in istekleri doğrultusunda gelişiyor her şey.

Mesele şu; İsrail kendisi için en büyük müttefik olan “Büyük Şeytan ABD’den gene perde arkasından bir şeyler talep etmiş, isteği karşılanmayınca da sokakları ateşe vermek için kendisi gibi katil polisleri devreye sokmuş, ondan sonra eğer alabilirsen, olayların önünü al bakalım. Tam da İsrail’e yakışan bir terör yaratma girişimi.

İnsanın şu soruyu sorması geliyor içinden: Acaba İsrail Büyük Şeytan ABD’ye karşı neden böyle bir girişim içinde bulunmuş olsun ki?

Şunu hemen söylemeliyim ki büyük Şeytan ABD’de hayat öyle sandığınız gibi normal ve pembe değil, hele Büyük Şeytan ABD halkı birbirine bağlı bir halk değil. Halkı birbirine bağlayacak hiçbir değer yargısı yok, inancı yok, kutsallığı yok. Büyük Şeytan ABD Halkının bildiği tek bir şey vardır; o da sahip olduğu maddi çıkarını daha da geliştirmektir.

İsrail’in Büyük Şeytan ABD’yi karıştırmak istemesinin tek nedeni; onu kendi siyasal çizgisi içinde hareket etmeye zorlama gayretidir. İsrail de biliyor ki Büyük Şeytan ABD’de yaşayan insanların birbirlerini sevmediklerini, en ufak bir tahrikle hemen sokaklara döküleceğini ve ortalığın çok kolay kaosa sürüklenebileceği, hatta ölümlere kadar varabilecek eylemlerin çok çabuk vuku bulacağı İsrail’in malumudur.

İsrail ister ki kendisine biat etmeyen Büyük Şeytan ABD’de kaotik bir ortam oluştursun, insanların huzuru bozulsun, hatta insanlara sokağa çıkma yasağı uygulansın ki, halk ekonomik bakımından da sıkıntıya düşsün. Zaten son günlerde meydana gelen olayların büyük bir alana yayılmasından korkan Büyük Şeytan ABD’de hemen sokağa çıkma yasağı uygulanmış, bu durum halkın büyük tepkisine neden olmuştur. Ancak sokağa çıkma yasağı da olayların önünü alamadığı gibi sokaklar ateşe verilmiş, çok sayıda araç kundaklanmış, bir çok market de yağmalanmıştır. Ama buna rağmen yine de olayların ulaştığı nokta İsrail’i tatmin etmemiş olacak ki hala olayların sakinleşmesi için, onları kaşıyanlara gereken uyarıyı vermemiştir.

Hatta İsrail, Büyük Şeytan ABD’den isteklerini karşılamak ya da onu halk nezdinde köşeye sıkıştırmak için Obama denen zavallıyı da “Müslüman” olmakla itham etmiş, Müslüman olmaktan korkan Obama da; eğer “Müslüman olsaydım, namaz kılmam gerekirdi” şeklinde bir açıklama yaparak acziyetini ortaya koymuştur.

Açıkçası Büyük Şeytan ABD’de meydana gelen bu tür olaylar, basit ve sadece masum! İnsanların ölümüne neden olmaktadır. Ama, eğer İsrail Büyük Şeytan ABD’den isteklerini karşılayacak davranışları görmezse bu olaylar gösteriyor ki, Büyük Şeytan ABD’deki İsrail taraftarı derin “Geziciler” daha büyük olayların çıkması, hatta daha büyük boyutta ölümlerin olması için daha büyük senaryoları devreye koyacaklar.

Umarım, Büyük Şeytan ABD İslam Ülkelerinde yaptığı zulüm ve katliamların cezasını, sadece kendisini korumayı hep sağladığı İsrail eli ile değil, orada yaşayıp mağdur edilmiş tüm halkların eliyle çeker.

 

Ben Büyük Şeytan ABD’de meydana gelen bu tür ölüm ve karmaşa ortamının daha da devam edeceğine inanıyorum. Çünkü orada yangını söndürecek bir birlik yok, sadece maddi çıkarlara dayanan ve bu yönde yaşayan bir halk kalabalığı vardır.

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *