0

Hür Dava Partisi, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili kararını açıklar açıklamaz bir anda gündemin birinci sırasına oturdu.

PKK’si mi dersin, CHP’si mi dersin İp’li mi ipsiz mi dersin, ABD beslemesi Türk Solu mu dersin nerede ne kadar, Cereyan-ı zındıka mensubu varsa hemen saldırmaya başladılar. Ben yazıyı yazmaya başlarken karşıt görünümlü ABD hizmetlisi fırıldak Perinçek de TV’de HÜDA PAR’a saldırıyordu.

En ilginç yanlardan biri de İP ile HDPKK’nın HÜDA PAR karşıtlığı üzerinde sarmaş dolaş oldukları trol kardeşliği idi. Attıkları Twittlerin üzerinden isimlerini silecek olsaydık eğer hangi twiti kimin attığı anlaşılmazdı.

FETÖ’cüler ile CHP’liler de aynı yerden dürtülmenin telaşıyla yine her zaman ki gibi sarmaş dolaş yazıp duruyorlardı…

Kimi geçmişteki PKK saldırganlığı dolayısıyla Hizbullah Cemaati’nin kendisini savunması üzerinden kimi ise programı üzerinden saldırıyor HÜDA PAR’a.

Kuklacı ipi salladı ve tüm kuklalar viyaklamaya başladılar… HÜDA PAR’ın asil duruşu İP ile HDPKK’nın aynı kuklacının farklı parmaklarına bağlı olduklarını ortaya koydu.

AK Parti ya da Erdoğan ile hesabı olanlar HÜDA PAR’ı hedef alarak onu gündeme taşıdılar. Düne kadar oy oranı üzerinden vuranlar şimdi ise önünü kesmek için iftiralar atmaya başladılar.  

Terör örgütlerinin ağababalarıyla yol yürüyenler arsızca ve hayâsızca HÜDA PAR’a terör yaftası yapıştırmak yarışına girdiler.

Ama HÜDA PAR’ın ambleminde olan o güneş var ya o güneş ne balçıkla sıvanır ne de zındıklar istemiyor diye doğmaktan vazgeçer.

Ama bu saldırılar ancak HÜDA PAR’ın insanlık ve ülke için umut olan programının daha iyi anlaşılmasına kamuoyunda daha iyi tartışılmasına sebep olacaktır.

Çünkü zındıka ittifakı iyi biliyor ki; HÜDA PAR’ın savunduğu değerler sefine-i necattır. Çünkü çok iyi biliyorlar ki; HÜDA PAR hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan; doğruları, hakkı, inandığı değerleri her yerde savunacak ve de dünyalık hiçbir makam uğruna inandığı değerlerden taviz vermeyecektir.

En fazla saldırgan taife olan HDPKK kesimini anlıyorum doğrusu. Çünkü yıllarca Kürtlerin üzerinde terör estirip Saddam’dan, Esed’den hatta Dahhak’tan bile daha fazla Kürt katledenler bir tek HÜDA PAR’a diz çöktüremediler, boyun eğdiremediler.

Şimdi de Meclis kürsüsünden gerçek yüzlerinin haykırılmasından, Kürtlerin iradesinin babalarının malı olmadığı gerçeğinin ortaya çıkmasından rahatsız oluyorlar.

Sonuç olarak ben bu tartışmaları HÜDA PAR için olumlu buluyorum. Milyonları dökseydiler bu kadar gündeme gelmezdiler. Her ne kadar birçok ekranda HÜDA PAR’dan kimse olmadan HÜDA PAR tartışılıyor olsa da gündemde olmak iyidir.

 

 

Ryan Reynold

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *